XM EN XANTIA YOUNGTIMERS

Wie aan Citroën denkt, denkt aan auto’s met een rijke historie.

We horen nog wekelijks de romantische verhalen over die eerste 2CV die velen vroeger bezaten. Om maar te zwijgen over 1 van de meest populaire auto’s qua vormgeving (zelfs tot op de dag van vandaag): De Citroën DS/ID. Dit hydraulisch geveerde vlaggenschip van Citroën werd later opgevolgd door resp. de CX, XM en de C6. De Citroën XM heeft ook een tijdloze vormgeving en het type2 (vanaf 1995) is een zeer betrouwbare en goede auto gebleken. De Citroën XM type2 hebben we ons dan ook volledig in gespecialiseerd en we hebben vele jaren ervaring opgebouwd met verkoop en onderhoud van deze youngtimer/klassieker. wist u dat de XM nu ook bijtellings-technisch zeer interessant is? Dit geld ook voor de Xantia. Dit iets kleinere familielid van de XM is eveneens hydraulisch geveerd en beschikt over een goede bouwkwaliteit en veel comfort waardoor hij zeer betrouwbaar is en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

xan1 xan2 xan3 xan4

De XM’s als de Xantia’s zijn geliefd bij zowel particuliere als aan zakelijke rijders. Naar wens kan u uw XM of Xantia door ons compleet worden aangepakt van voor tot achter, veersysteem, remsysteem, carrosserie, chroomlijsten, interieur, motor, noem maar op. We pakken alles aan, zodat de auto na en complete opfrisbeurt weer prima aan zijn 2e jeugd kan beginnen. Zoekt u een goed onderhoudsadres waar uw XM of Xantia in vertrouwde handen is? Mits het een type2 betreft (vanaf 1995) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen ook automaatbakspoelingen voor deze modellen met onze zeer geavanceerde spoelmachine van Motorvac/Snap On. We heten u van harte welkom aan de Zomerdijk 80a te Zwartsluis.

 1-xm-logo-groot 3-citroen-xm-wallpaper xm xm2

Citroën en DS specialist Enting Zwartsluis is een bekend adres voor XM en Xantia liefhebbers, we zijn vertrouwd met de technieken van deze auto en hebben ook gebruikte onderdelen voorradig. Ook zijn revisiepompen e.d. leverbaar. Diverse onderdelen zijn nieuw niet of slecht verkrijgbaar, maar door onze ervaring weten onze techneuten het altijd weer in orde te krijgen. Voor de diverse redacties van klassieker- en clubbladen zijn onze activiteiten in deze modellen niet onopgemerkt gebleven. In het XM club blad hebben diverse XM klanten van ons bedrijf ook al een verhaal mogen doen over hun franse dame en is er een reportage gemaakt bij ons bedrijf door de redactie van het blad Auto en Motor klassiek. Een leuke ervaring!

xmblad1 xmblad2 xmblad3 xmblad4 xmblad5 xmblad6 xmblad7 xm rest

 

 

Waarom Citroënspecialist Enting BV?
  • Citroën en DS specialist sinds 1978
  • Enthousiast team van medewerkers met passie voor het merk
  • Altijd scherp geprijsd met zomer- én winterbanden
  • Een scherp uurloon van €75,- excl. btw voor brandstofauto’s.
  • Een scherp uurloon van €100,- excl. btw voor elektrische auto’s
Maak kennis met ons team

Citroën en DS specialist Enting BV: uw specialist in verkoop en onderhoud

Contact

Citroën en DS specialist Enting BV
Zomerdijk 80A
8064XG Zwartsluis

Tel : 038-3867822
Mob : 06-45430020

E-mail algemeen : info@entingbv.nl
E-mail verkoop : verkoop@entingbv.nl
E-mail werkplaats : werkplaats@entingbv.nl

Onze partners

bovag

rdw