Leveringsvoorwaarden

Afleveringskosten

Wij berekenen 495,- Euro afleveringskosten. De auto wordt afgeleverd met een beurt en nieuwe APK, tenzij anders omschreven.

Garantie

Bij elke occasion staat vermeld of deze met (Bovag)garantie geleverd wordt en indien van toepassing met hoeveel maanden. Garantiewerkzaamheden dienen in ons bedrijf te worden uitgevoerd.

De BOVAG-garantie voorwaarden zijn hier te downloaden.

Uitsluiting van garantie voor achteraf en/of niet origineel gemonteerde accessoires

Wij geven geen garantie op achteraf gemonteerde accessoires, w.o. cruise controls, niet originele audiosystemen, CD wisselaars, zonnedaken, LPG systemen, ritregistratie, carkits, Bluetooth, Parrots, DVD- en navigatiesystemen.

Vervangend vervoer

We beschikken doorlopend over ongeveer 4 vaste uitleenauto’s. Normaliter is er dus wel vervangend vervoer ter beschikking, maar in een drukke periode kan het voorkomen dat er niet gelijk een vervangende auto ter beschikking is. U dient dan zelf voor vervangend vervoer te zorgen. Recht op garantie geeft dus niet automatisch direct recht op vervangend vervoer. We doen ten allen tijde ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en vertrouwen op uw begrip en medewerking.

Juistheid voertuig gegevens

We doen ons uiterste best om alle informatie zo compleet en zo juist mogelijk te vermelden op de website en/of op  de portals waarop wij adverteren. Door de grote hoeveelheid accessoires en verschillende uitvoeringen kan het echter voorkomen dat er iets niet op de auto zit, terwijl dit wel omschreven is of andersom. We hopen op uw begrip dat dit kan gebeuren en verzoeken u dan ook de aanwezigheid van accessoires en juistheid van uitvoering te controleren, wanneer u de auto bij ons komt bekijken en/of berijden. Dit om misverstanden of teleurstellingen achteraf te voorkomen Ook kan er natuurlijk per abuis een fout ontstaan in de vermelde prijs, hetzij op onze site, hetzij op portals waarop wij adverteren. Neem telefonisch kontakt met ons op voor extra controle. U kan aan de prijzen zoals geadverteerd geen rechten ontlenen.

Mocht u iets niet duidelijk zijn, vraag het ons gerust. We stellen ons niet aansprakelijk voor evt. afwijkingen zoals boven omschreven.

koop1

Waarom Citroënspecialist Enting BV?
  • Citroën en DS specialist sinds 1978
  • Enthousiast team van medewerkers met passie voor het merk
  • Altijd scherp geprijsd met zomer- én winterbanden
  • Een scherp uurloon van €75,- excl. btw voor brandstofauto’s.
  • Een scherp uurloon van €100,- excl. btw voor elektrische auto’s
Maak kennis met ons team

Citroën en DS specialist Enting BV: uw specialist in verkoop en onderhoud

Contact

Citroën en DS specialist Enting BV
Zomerdijk 80A
8064XG Zwartsluis

Tel : 038-3867822
Mob : 06-45430020

E-mail algemeen : info@entingbv.nl
E-mail verkoop : verkoop@entingbv.nl
E-mail werkplaats : werkplaats@entingbv.nl

Onze partners

bovag

rdw