Onze medewerkers

Michel van Dijk
Eigenaar, Verkoper,administratie, 1e monteur en APK keurmeester

Als 11 jarige op de zaterdagen en in vakanties begonnen als poetser bij EntingBV Zwartsluis maakte hij na de Mavo de keuze voor de opleiding 1e monteur aan de ATS in Apeldoorn met een aansluitende opleiding bedrijfskunde. In de verschillende stages heeft hij veel ervaring op mogen doen bij uiteenlopende bedrijven.  Na eerst vele jaren als 1e monteur werkzaam te zijn geweest en verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van auto’s nu directeur/eigenaar van dit mooie bedrijf. Niet in het strakke pak want er is altijd nog wel wat technisch werk te verrichten.

Chrisjon van den Berg
1e Monteur, APK keurmeester, aircoservice, diagnosetechnicus, BHV-er

Chrisjon is op jonge leeftijd begonnen als hulp bij de plaatselijke groenteboer. Hij is altijd bezig en niet vies van een paar zwarte handen. Als leerling monteur is Chrisjon bij ons begonnen en de afgelopen jaren heeft hij naast het behalen van zijn 1e monteurs diploma ook nog veel avond cursussen gevolgd. Inmiddels is hij ook enige tijd APK keurmeester, diagnosespecialist en aircotechnicus. Een enthousiaste leergierige medewerker die u graag van dienst is.

Erik Kanninga
Werkplaatschef, 1e Monteur, APK keurmeester, aircospecialist, automaatbakspoelen

Erik is een echter allrounder die op jonge leeftijd begon als autopoetser op de zaterdagen en in vakanties bij autobedrijf Enting in Schoonoord. Met zijn liefde voor auto’s was de keuze snel gemaakt om een opleiding te volgen voor 1e monteur en het behalen van zijn APK keurmeester diploma. Inmiddels is Erik reeds vele jaren een trouwe kracht binnen ons bedrijf. Koppelingsrevisies, cilinderkoppen, distributieriemen, automaatbakspoelingen, aircoservice, etc etc. Grote en uitdagende klussen pakt hij met beide handen aan. Hij staat u graag te woord voor advies en voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw auto.

 

Harjo Lok
1e monteur, APK keurmeester

Harjo Lok is een echte auto liefhebber. Hij beschikt over zijn 1e monteurs diploma en is bevoegd APK keurmeester. Deze petrolhead uit Sint Jansklooster is ooit als stageloper bij ons aan de slag gegaan en na 5 jaar ervaring elders opgedaan te hebben ons team komen versterken. Altijd vrolijk gestemd en in zijn vrije tijd mag hij zich graag uitleven bij de sportschool.

Waarom Citroënspecialist Enting BV?
  • Citroën en DS specialist sinds 1978
  • Enthousiast team van medewerkers met passie voor het merk
  • Altijd scherp geprijsd met zomer- én winterbanden
  • Een scherp uurloon van €75,- excl. btw voor brandstofauto’s.
  • Een scherp uurloon van €100,- excl. btw voor elektrische auto’s
Maak kennis met ons team

Citroën en DS specialist Enting BV: uw specialist in verkoop en onderhoud

Contact

Citroën en DS specialist Enting BV
Zomerdijk 80A
8064XG Zwartsluis

Tel : 038-3867822
Mob : 06-45430020

E-mail algemeen : info@entingbv.nl
E-mail verkoop : verkoop@entingbv.nl
E-mail werkplaats : werkplaats@entingbv.nl

Onze partners

bovag

rdw