AUTOMAATBAKSPOELEN? CITROËNSPECIALIST ENTING

26-11-2015

Automatische versnellingsbak spoelen; Citroënspecialist Enting is één van de eerste bedrijven in haar regio met een revolutionaire spoelmachine uit Canada.

De automatische versnellingsbak van uw auto, moet onder alle omstandigheden een goede prestatie leveren. Veel autofabrikanten geven aan dat het verversen van een automatische versnellingsbak niet nodig is.

In Amerika en Canada zijn de meeste auto’s voorzien van een automaatbak. Daar weet men als geen ander dat een automaatbak, in tegenstelling tot wat autofabrikanten beweren, wel degelijk ververst en gespoeld moet worden.

Vervuiling bakolie en schakelgedrag
De bakolie moet onder extreme omstandigheden een goede smering waarborgen en deze goede werking neemt af door ouderdom. Na verloop van tijd zweeft er vuil en kleine metalen slijtdeeltjes in uw automaatbak rond, die zich afzetten op elektromagnetische kleppen. Veel automatische versnellingsbakken krijgen hierdoor een slechter schakelgedrag en schokkeren vaak bij koude motor.

Wij beschikken over een geavanceerde spoelmachine, van Motorvac/Snap On, met drukmeting en hebben inmiddels zeer verrassende resultaten behaald met het spoelen.
Voorwaarde is wel, dat er een magnetiserende dope wordt toegevoegd tijdens het spoelproces.

Een delegatie van de spoelmachine fabrikant Motorvac uit Canada, is naar Europa afgereisd en hebben ook ons bedrijf bezocht om speciale aansluitnippels te ontwerpen voor de Europese auto’s w.o. Citroën. Van deze leuke ervaring hebben we allemaal meer kunnen leren. Onze monteurs Erik en Chrisjon zijn inmiddels bekend met de techniek en hebben reeds meerdere bakken gespoeld. Hiermee hebben ze zeer positieve resultaten behaald. U kent uw auto niet weer na deze behandeling!

Prijs voor deze behandeling vanaf 250,- Euro, afhankelijk van het type voertuig en arbeid voor de- en montage van de koppelingen. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, kunt u ons bellen (038-3867822 ) of een e-mail sturen.

 

aut3aut4aut5aut2

Waarom Citroënspecialist Enting BV?
  • Citroën en DS specialist sinds 1978
  • Enthousiast team van medewerkers met passie voor het merk
  • Altijd scherp geprijsd met zomer- én winterbanden
  • Een scherp uurloon van €75,- excl. btw voor brandstofauto’s.
  • Een scherp uurloon van €100,- excl. btw voor elektrische auto’s
Maak kennis met ons team

Citroën en DS specialist Enting BV: uw specialist in verkoop en onderhoud

Contact

Citroën en DS specialist Enting BV
Zomerdijk 80A
8064XG Zwartsluis

Tel : 038-3867822
Mob : 06-45430020

E-mail algemeen : info@entingbv.nl
E-mail verkoop : verkoop@entingbv.nl
E-mail werkplaats : werkplaats@entingbv.nl

Onze partners

bovag

rdw