Rated 9 gebaseerd op 575 beoordelingen van klanten
20-05-2019
9
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Ervaring

Uitstekende service, deskundige adviezen, prima verhouding prijs/kwaliteit

20-05-2019
9.7
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
19-05-2019
8.3
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Ervaring

2 auto’s in onderhoud daar; Al enkele jaren klant en naar volle tevredenheid!! zoek opdrachten worden vlot geregeld en reparatie en service is heel goed. We wonen in Zwolle maar we hebben de rit naar Zwartsluis er graag voor over (leenauto altijd beschikbaar). Kortom: zoekt u een betrouwbare garage, hier maar eens kijken.

19-05-2019
9.7
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

Bellen, afspreken en doen! En nog lekkere koffie en een gebakje toe!

19-05-2019
9.7
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Ervaring

Het is elke keer een genoegen om met de mensen van Enting te maken te hebben: afspraak is afspraak en er
wordt gedaan wat nodig is en méér ! Enthousiasme wordt gepaard aan deskundigheid, gebaseerd op ervaring en leergierigheid. Met plezier rij ik honderden kilometers naar Zwartsluis en ik ben niet de enige want ook uit Duitsland en Eindhoven komen de klanten. Hoe goed kun je zijn als garage ?!!

17-05-2019
10
Reden bezoek
Andere reden
Ervaring

Uitstekend, altijd weer fijn om daar te zijn.

16-05-2019
10
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Ervaring

Een prima no nonsens bedrijf met hart voor hun werk en klanten! Eerlijk advies en eerlijke prijzen en een hele fijne club mensen die bovendien heel erg vakkundig zijn! Ik raad iedereen die zijn auto echt goed onderhoud of een reparatie waard vind dit bedrijf aan!!

16-05-2019
9.3
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Ervaring

mijn eerste auto boven de 10 mile gekocht bij Enting.

Ook al is het qua reizen niet om de hoek, ik kom graag terug met mijn C5 of Activa.

Deskundig en altijd meedenken in oplossingen, mogelijkheden met persoonlijke aandacht voor de klant.

13-05-2019
8.3
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
13-05-2019
9
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

De XM uit 1999 weer voor een grote beurt + APK gehad.
Deze wagen eerder ook bij Enting aangeschaft.
Fijne, gave wagen, waar we met veel plezier mee rijden en ook op vakantie gaan. Soms zijn de kosten wat hoger. Dit keer viel het heel erg mee. Hoge kosten zijn logisch, gezien de leeftij en noodzakelijk onderhoud, maar zijn nooit extreem, want dan zou ik wel vooraf worden gewaarschuwd. Volgende week gaat de C5 Break er heen voor hetzelfde. Ook gekocht bij Enting. Ben blij met dit adres en met de positieve sfeer en het enthousiaste team dat er werkt samen met Michel en leuk om Frans weer even tegen te komen. Ik kom er graag. En wat stonden er weer een mooie wagens: 5 x C 6 en 4 x XM Berline én 1 Break en diverse andere nieuwere modellen. Ieder met zijn eigen verhaal. Mooie wagens. Ga zo door, mannen!

13-05-2019
9.3
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

Uitstekende ervaring, kom er alweer een aantal jaar, wat mij betreft blijft dat zo

12-05-2019
8.7
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

Deskundig, betaalbaar, vriendelijk en gastvrij

09-05-2019
8
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
06-05-2019
9.7
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

Goede ervaringen. Komen afspraken na en overleggen duidelijk.

06-05-2019
7.7
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Ervaring

oke

05-05-2019
10
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

Zeer positief ; goede service!

05-05-2019
9.3
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Ervaring

altijd vriendelijke ontvangst en uitstekende service

04-05-2019
9
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Ervaring

Uitstekend overleg en behandeling

29-04-2019
10
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
28-04-2019
8.7
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Ervaring

Prima uitstekend service

Waarom Citroënspecialist Enting?
  • Citroën en DS specialist sinds 1978
  • Enthousiast team van medewerkers met passie voor het merk
  • Altijd scherp geprijsd met zomer- én winterbanden
  • Een scherp uurloon van €55,- excl. btw
Maak kennis met ons team

Citroën en DS specialist Enting: uw specialist in verkoop en onderhoud

Contact

Citroën en DS specialist Enting
Zomerdijk 80A
8064XG Zwartsluis

Tel : 038-3867822
Mob : 06-45430020

E-mail algemeen : info@entingbv.nl
E-mail verkoop : verkoop@entingbv.nl
E-mail werkplaats : werkplaats@entingbv.nl

Onze partners

bovag

rdw