Onze medewerkers

Frans van Dijk
Werkplaatsreceptie, magazijn, administratie, verkoop XM en Xantia (Youngtimers)

Deze duizendpoot koos op jonge leeftijd al voor het autovak en sleutelde in de avonduren in de kippenschuur al aan 2CV’s, Ami’s Dyane’s en GSA’s. Overdag werkzaam bij de toenmalige Citroëndealer Schurink aan de Veerallee te Zwolle. In 1978 begonnen met dit bedrijf en uitgebouwd tot wat het nu is. Als echte XM fanaat de initiator van onze specialisatie in de XM en Xantia youngtimers. Uit geheel Nederland en daarbuiten weet men ons te vinden voor aanschaf en onderhoud van deze mooie youngtimers. Frans heeft inmiddels een stapje terug gedaan maar is nog steeds actief in ons bedrijf.

Corrine van Dijk
administratie

Corrine is al vele jaren de boekhoudkundige spil van ons bedrijf. Ze zorgt dat alles wat met administratie te maken heeft kloppend en sluitend is. Alles altijd stipt afgewerkt en secuur. Inmiddels heeft ze een stapje teruggenomen, maar achter de schermen nog steeds erg betrokken en actief met ons bedrijf. Ooit begonnen in de verpleging. Ze is gek van fuchsias dus achter de geraniums zullen we deze actieve dame niet vinden.

 

Michel van Dijk
Eigenaar Verkoper,administratie, 1e monteur en APK keurmeester

Als 11 jarige op de zaterdagen en in vakanties begonnen als poetser bij EntingBV Zwartsluis maakte hij na de Mavo de keuze voor de opleiding 1e monteur aan de ATS in Apeldoorn met een aansluitende opleiding bedrijfskunde. In de verschillende stages heeft hij veel ervaring op mogen doen bij uiteenlopende bedrijven.  Na eerst vele jaren als 1e monteur werkzaam te zijn geweest en verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van auto’s nu directeur/eigenaar van dit mooie bedrijf. Niet in het strakke pak want er is altijd nog wel wat technisch werk te verrichten.

Chrisjon van den Berg
1e Monteur, APK keurmeester, aircoservice, diagnosetechnicus, BHV-er

Chrisjon is op jonge leeftijd begonnen als hulp bij de plaatselijke groenteboer. Hij is altijd bezig en niet vies van een paar zwarte handen. Als leerling monteur is Chrisjon bij ons begonnen en de afgelopen jaren heeft hij naast het behalen van zijn 1e monteurs diploma ook nog veel avond cursussen gevolgd. Inmiddels is hij ook enige tijd APK keurmeester, diagnosespecialist en aircotechnicus. Een enthousiaste leergierige medewerker die u graag van dienst is.

Erik Kanninga
Werkplaatschef, 1e Monteur, APK keurmeester, aircospecialist, automaatbakspoelen

Erik is een echter allrounder die op jonge leeftijd begon als autopoetser op de zaterdagen en in vakanties bij autobedrijf Enting in Schoonoord. Met zijn liefde voor auto’s was de keuze snel gemaakt om een opleiding te volgen voor 1e monteur en het behalen van zijn APK keurmeester diploma. Inmiddels is Erik reeds vele jaren een trouwe kracht binnen ons bedrijf. Koppelingsrevisies, cilinderkoppen, distributieriemen, automaatbakspoelingen, aircoservice, etc etc. Grote en uitdagende klussen pakt hij met beide handen aan. Hij staat u graag te woord voor advies en voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw auto.

 

Waarom Citroënspecialist Enting?
  • Citroën en DS specialist sinds 1978
  • Enthousiast team van medewerkers met passie voor het merk
  • Altijd scherp geprijsd met zomer- én winterbanden
  • Een scherp uurloon van €55,- excl. btw
Maak kennis met ons team

Citroën en DS specialist Enting: uw specialist in verkoop en onderhoud

Contact

Citroën en DS specialist Enting
Zomerdijk 80A
8064XG Zwartsluis

Tel : 038-3867822
Mob : 06-53166704

E-mail algemeen : info@entingbv.nl
E-mail verkoop : verkoop@entingbv.nl
E-mail werkplaats : werkplaats@entingbv.nl

Onze partners

bovag

rdw